Friss híreink

2019.12.15. Alfréd Rosenberg: Zsidókérdés - világproblémaMa egy igencsak megosztó személyiség könyvét adjuk közre: Alfréd Rosenbergét. Az írás rövid, de tömör. Meglehetősen ritka mű, ráadásul Fiala Ferenc fordította. Terjedelme folytán nem is drága, így ott a helye a kosárban!      


2019.12.13. Kövess minket Facebookon!Visszatértünk a Facebookra! Kérjük látogatóinkat, hogy kövessék új oldalunkat is, hogy azonnal értesüljenek híreinkről, új megjelenésekről, kedvezményekről. Facebookos követőink részére időről-időre kedvezménykódokat biztosítunk, melyekről kizárólag csak az FB-csatornánkon adunk hírt, itt a weboldalon nem. A megosztások szintén jutalmazva lesznek, de erről kicsit később bővebben is beszámolunk.


2019.12.06. Bangha Béla S. J. összegyűjtött munkái - XX. kötetIsmét egy kerek szám: 20. Bangha összegyűjtött munkáinak huszadik kötetéhez érkeztünk, mely az Örök élet igéinek harmadik kötete is egyben. Banghai alaposság, banghai cáfolhatatlanság jellemzi ezt a kötetét is, mind mindegyiket. Jó szívvel ajánljuk olvasását, különösen az adventi ünnepkörben!   UPDATE: Hihetetlen áresés! A 38.050 ft-os, 20 kötetet most 2.490 forintért – azaz alig több, mint egyetlen kötet áráért – kaphatod meg, ami 93.5%-os kedvezményt jelent! Ilyen mértékű kedvezménnyel garantáltan nem fogsz találkozni többet sem itt a webáruházban, sem az antikváriumok kínálatában! A könyvcsomag korlátozott ideig, 2019. december 23-ig érhető csak el! Ha valamit nem szabad kihagyni, akkor ez a lehetőség az! Éljél vele!


2019.11.15. 300 De Heer J.: ArmageddonMérföldkőhöz érkeztünk. Megjelent a háromszázadik kiadványunk is, mely egy igen misztikus és szimbolikus témát ölel fel: az armageddoni végítéletet, az apokaliptikus világvégét. Unikális munka, fizikailag és tartalmilag egyaránt, bár témába vágó írások már fellelhetők oldalunkon, mégis ritkaságszámba megy. A jubileumi 300. elérhető művet egy 300 ft-os kedvezménnyel ünnepeljük Olvasóinkkal, mely kedvezmény beváltható minden olyan vásárlás alkalmával, amely meghaladja a 300 forintot. A kuponkód nemes egyszerűséggel: 300


2019.10.26. vitéz Csikós Jenő: A másik front…A közelgő szomorú dátum aktualitása folytán Csonka Emilnek az 1956-os felkeléssel kapcsolatos könyvének (A forradalom oknyomozó története 1945-1956), idevágó fejezetéből ragadunk ki egy részletet. A könyv egyébként teljes egészében elérhető a webshopunkban és aki ezen sorok elolvasása után kedvet érez a teljes mű elolvasásához, az ne habozzon, mert a 437 oldalas PDF dokumentum közel 900 lábjegyzetet és forrásmunka-megjelölést tartalmaz, így igen alapos és kidolgozott munkára számíthatunk. Oknyomozati mű révén folyamatosan szinten tartott feszültség és izgalom jellemzi, mégis részletekig kidolgozott és szigorú tényszerűség mondható el róla.


2019.10.20. vitéz Csikós Jenő: A másik front…Rengeteg olyan szerző hiányzik még repertoárunkból, akik méltatlanul lettek szőnyeg alá söpörve a háború utáni évtizedekben, holott munkásságuk, vagy éppen szaktudományuk pont az ellenkezőjét indokolná. Az egyik ilyen szerző Csikós Jenő, ki számos minőségi művével már régen kiérdemelt volna egy újrakiadást. Csikóstól személyes kedvencünk a most bemutatott A másik front… című könyve, mely a diverzió és dezinformáció – a korának megfelelő -, különböző formáival foglalkozik.


2019.10.16. Ha az Olvasó még nem hallott Dr. Edward R. Cawthronról, nem ismeri a háború utáni ausztrál nemzetiszocialistákat és nem tudja, hogy mindezekhez hogyan kapcsolódunk mi magyarok, akkor feltétlenül olvassa el Sagittarius kordokumentáció jellegű írását a Cikkek rovatban!


2019.09.23. A méltatlanul elhanyagolt Cikkek menüpontba került be ma egy új írás, méghozzá nem is akárkinek: Kecskés Pálnak egy igen érdekes opusza.


2019.08.06. A Bangha-életműsorozat 19. kötete került be ma kínálatunkba, mely igencsak érdekes kérdésköröket feszeget. Nem vallásos olvasóinknak is igencsak tanulságos fejezetekkel.


2019.07.23. Ezúttal a neves Méhely Lajosnak egy korai munkáját adjuk közre, A származástan mai állása címmel. Ritka munka!


Korábbi híreinket ide kattintva érheti el