Friss híreink

2021.02.17. Bangha Béla S. J. összegyűjtött munkái - XXI. kötet Talán a legtermékenyebb szerző portálunkon Bangha Béla. Harminc kötetes életműgyűjteményének a 21. kötetét adjuk ma közre, mely az Örök élet igéi negyedik köteteként jelent meg. Ez a rész is szenzációs, rengeteget ad – de szerencsére ez egytől-egyig elmondható bármelyik kötetéről. Fogadják szeretettel olvasóink! Bangha Béla: Bangha Béla S. J. összegyűjtött munkái – XXI. kötet    


2021.01.24. Balla Ignác: A Rothschildok Mai publikációnk nem csak formailag (keményfedeles, nagyalakú, vastag, időtálló papírból készült), hanem tartalmilag is (kendőzetlen őszinteség) egy erősebb kategóriába tartozó munka. Magyar nyelven egyedülálló a témája -, legalábbis mi nem ismerünk ettől részletesebb és terjedelmesebb művet, mely a pénz-dinasztia felemelkedését taglalná. Ínyenceknek kötelező! Balla Ignác: A Rothschildok  


2021.01.05. Hundub Tisztelt Olvasóink! Ezentúl elérhetők vagyunk Hundub-on is, mely a Facebook hazai, cenzúramentes alternatívája kíván lenni. Ígéretes kezdeményezésnek tűnik minden kezdeti hibája és hiányossága ellenére is, ezért tartalmaink a továbbiakban ezen a felületen is megtalálhatók lesznek. Inspirációként: Hundub-os követőink egyedi kedvezményben részesülnek! Részletek a fenti linken.


2021.01.05. Coudenhove-Kalergi: Stalin és tsa 2021. első kiadványa Coudenhove-Kalergi: Stalin és tsa című munkája, mely egy erőteljes bolsevizmus-kritika. Kalergi sajátos látásmódja teszi még izgalmasabbá ezt az amúgy is kimeríthetetlen témakört. Eredetiben manapság szinte fellelhetetlen – mint az oldalunkon található művek többsége -, ez is sok éves kutatómunka gyümölcse…      


2020.12.31. Cabral Lajos S. J.: Az áldozatok szava - Szabadkőműves terrorizmus Idei utolsó publikációnk egy meglehetősen ritka füzet, meglehetősen kényes tartalommal. A szabadkőművességről manapság kizárólag csak pozitív kontextusban lehet olvasni és hallani. Ez a kis füzet bemutatja az érem másik oldalát is – abból az időből, amikor még politikai korrektség nélkül lehetett írni a mindennapjainkat érintő témákról. Jöjjön egy mű a titkos társaságok árnyoldaláról: Cabral Lajos S. J.: Az áldozatok szava – Szabadkőműves terrorizmus.      


2020.12.27. Tisztelt Barátaink, Olvasóink! Örömmel jelentjük, hogy karácsonyra ismét helyreállt és ezentúl a megszokottak szerint működik tovább weboldalunk! Köszönjük mindenki türelmét és a kényszerleállás alatt küldött támogató üzeneteket! Hűségükért, hűségetekért cserébe egy megkésett karácsonyi ajándékkal szeretnénk meglepni mindenkit – egy csupán rövid ideig tartó, viszont annál kecsegtetőbb ajándékkal: egy 50%-os vásárlási kuponnal! A kupoTower Vilmos: Van Krisztusunk!n december 31-ig, éjfélig váltható be és kivétel nélkül minden termékünkre vonatkozik. És a kuponkód, amit a vásárlás során kell megadni: weareback2021 —– Most pedig térjünk át a soron következő publikációnkra, mely az oldalunkon már több alkalommal is szereplő Bácskay Bencsik Béla nevéhez fűződik, és ez esetben egy, a megszokottól eltérő művét mutatjuk be olvasóinknak. Az igen érdekesen hangzó Paradoxonok a logikában és matematikában címet viseli és garantáltan felkelti a matematikához nem vonzódó olvasók figyelmét is!    


2020.07.28. Tower Vilmos: Van Krisztusunk! Van Krisztusunk! – ez a címe mai remekbe szabott kis művünknek. Tower Vilmos jelentős számú művével dicsekedhetett eddig is oldalunk, de most ismét bővítjük a reá vonatkozó repertoárunkat. Igaz, egy kisebb lélegzetvételű, de jelentőségét tekintve egyáltalán nem elhanyagolható művét adjuk ma közre. Érdemes a kapcsolódó munkáiban is szétnézni, mert van mit átismételnünk a mai időkben…    


2020.07.15. Még egy hihetetlen kedvezmény az ekönyv.org oldalon: Figyelem! Még egy hihetetlen kedvezmény az ekönyv.org oldalon:

  • 1.000 ft és 2.000 ft közötti vásárlás esetén 1.500 ft,
  • 2.001 ft és 3.000 ft közötti vásárlás esetén 2.500 ft,
  • 3.001 ft és 5.000 ft közötti vásárlás esetén 4.000 ft,
  • 5.001 ft feletti vásárlás esetén pedig 5.000 ft értékű kuponkódot küldünk vásárlóinknak, mely a következő vásárlásuk alkalmával azt megadva annak értékével csökkenti a fizetendő összeget. (A kapott kuponkódot december 31-ig lehet beváltani.)

Az akció pedig 2020. július 25-ig, éjfélig tart. Szerintünk nem érdemes kihagyni! 🙂


2020.07.12. Lovass János: N.S. Germánia Magyar nyelven nem igazán van Lovass János: N.S. Germánia című művétől nagyobb oldalszámmal leírás a III. Birodalom mindennapjairól. Lovass könyve nem törekszik teljességre; nem mutatja be az ideológiai sarokköveket, melyeket a nemzetiszocializmus felállított; nem akarja a német hadsereget kora legjobb haderejének beállítani; nem pazarol a kelleténél több szót a népjóléti intézkedésekre, sőt az érdemeltnél sokkal szűkszavúbb a zsidókérdést és az I. világháborút követő országcsonkítást illetően is. Inkább csak bemutatja azt az országot, melyről azóta is a legegyoldalúbb hisztériakeltés folyik. Elmeséli a német mindennapokat, a városi és a falusi életet, érinti a gazdasági és hivatali intézkedéseket, a gyermekek, a nők és a férfiak új világát, leírja néhány polgár véleményét az élet legkülönfélébb dolgát illetően. Ezért is egyedi ez a könyv. Ja, és mára beszerezhetetlen.


2020.06.03. Henri Pozzi: A háború visszatér… Gyásznapra. Marjay Frigyes és Felkai Ferenc fordításában, Orbók Attila előszavával megjelent: Henri Pozzi: A háború visszatér… című felkavaró műve. És Pozzi jóslata bevált, a háború visszatért. Történelmi adalékokban hallatlanul gazdag munka, a trianoni centenáriumra kevés jobb olvasnivalót tudnánk ajánlani.