Friss híreink

2020.06.01. Dr. Giczy József: A katolikus papság érdemei hazánk és az emberiség történetében Egy nagyon fontos mű került ma publikálásra: Dr. Giczy József: A katolikus papság érdemei hazánk és az emberiség történetében. Fontos, mert témáját tekintve hiánypótló. Nem sok ehhez fogható munkát tudnánk ezen kívül idecitálni, mely ilyen alapossággal lett megírva! Fontos, mert apologetikai vitákban nélkülözhetetlen fegyvert kapunk e könyvvel kezünkbe az olyan felvetésekkel, mint: „a papság a tudomány és a műveltség ellensége”, vagy „az egyház a haladás hátráltatója” – és az ehhez hasonló kijelentésekkel szemben. Mivel az Egyház ellenségei e könyvet úgysem fogják soha elolvasni, mert azzal meg kellene változtatni minden eddig hitt nézetüket, pont ezért kell ezt az opuszt minden hívőnek ismernie és olvasnia! Nagyon beszédes már a tartalomjegyzéke is!


2020.05.18. Szerezze meg most az ekonyv.org teljes kínálatát! Szerezze meg most az ekonyv.org teljes kínálatát! Példátlan akció az oldal történetében: Jelenleg 308 digitális mű kapható kínálatunkban, pontosan 168.600 forint értékben. Ezen művek eredetiben történő megszerzésére manapság a lehetetlenség határait súrolná, vagy jó esetben egy élet munkájába és egy vagyonba kerülne. Most lehetősége van beszerezni mind a 308 munkát tőlünk a 168 ezer forint töredékéért! Az akció 3 napig él, így sok idő nincs a gondolkodásra, május 20-án éjfélkor zárjuk a meghirdetett lehetőséget. Tehát amit kínálunk: 308 digitális könyv, köztük néhány példányban létező ritkaságok, unikumok és mindezeket csupán 12.900 forintért. Szerdáig. Ez nagyjából 5 drágább könyvünknek az ára. Ilyen lehetőség többé nem lesz, egyszeri alkalomról van csak szó! (Az ajánlat csak az eddig megjelent könyvekre vonatkozik, az ez utániakra nem! A hozzáférés örökös marad!)


2020.05.15. Ferdinand Ossendowski: Véres napok, cári rabokA hosszabb kihagyás után egy vaskos művel jelentkezünk be újra, nem is akármilyennel! Legújabb kötetünket Ferdinand Ossendowski neve fémjelzi. Korábban említettük többször is, hogy 1945-től rengeteg jobb sorsra érdemes szerző került a szőnyeg alá, akikről manapság a tájékozottabbak is csak alig-alig hallottak. Ilyen Ossendowski is, kinek számos könyvét fordították magyarra és világszerte ismert írónak számít. Jelen könyve még az 1945-ös cenzúrán is fennakadt, így duplán érdekes! Olvasmányossága folytán mindenki digitális könyvespolcán ott a helye!


2020.02.26. Bosnyák Zoltán: Istóczy Győző élete és küzdelmeiHa a januárt Istóczy Győzővel kezdtük, folytassuk vele a februárt is! Bosnyák Zoltán életrajzi írása elég teljes képet fest Istóczy politikai működéséről, ami a maga nemében egyedülálló információforrásnak számít mind Istóczyról, mind pártjáról, mind koráról. – – – Egy szolgálati közleményt is ide kell iktatnunk: Sajnos technikai okokból lassult a publikációs kapacitásunk, így a probléma kiküszöböléséig olvasóink türelmét kérjük! Köszönjük!


2020.01.19. Tacitus római történetíró: A zsidókról Az év első publikációja egy elég unikális munka. Olyannyira, hogy ha összeállítanánk egy listát a legnehezebben beszerezhető művekről, akkor nagy valószínűséggel benne lenne a top10-ben, de az is lehet, hogy dobogós helyen végezne. Magát a művet szerintünk senkinek nem kell bemutatnunk, Cornelius Tacitus római történetíróról már mindenki hallott, hogy van egy A zsidókról címet viselő írása is, azt is sokan tudják, bár annál kevesebben olvasták. Nos, mindezt fokozva: Istóczy Győző fordította magyarra és 1903-ban jelent meg. Jól hangzik? Szerintünk nagyon is. Több, mint 10 éve kerestük. Most eljött a pillanat, hogy az olvasók se keressék tovább.


2019.12.31. Bartha Miklós: Verőfény A Kazárföldön szerzőjének, Bartha Miklósnak kevesen ismerik irodalmi munkásságát, holott ez volt az igazi erénye. A most következő kis könyvecske is bizonyíték tehetségére, mely a Verőfény címet viselő novelláskötet. Bátran ajánljuk mindenkinek 2020. egyik első pihenőnapjaira kikapcsolódásként! Boldog új évet kívánunk mindenkinek!


2019.12.28. Tisztelt vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmet néhány időről-időre visszatérő jelenségre, mely megnehezíti a dolgunkat abban, hogy problémamentesen szolgáltassuk ki termékeinket vásárlóink részére. Néhány kiragadott, de jellemző hiba:

  • Nem valós adatokat adnak meg ügyfeleink a vásárlás során, többek között az email címet. Az ebből fakadó hiba, hogy így nem értesülnek a vásárolt termékek státuszáról, aktiválásáról, tehát nem tudja a vásárló, hogy már réges-régen letölthető már a vásárolt kiadvány. (Egyes email szolgáltatóknál előfordul, hogy a Promóciók vagy SPAM mappákban landol a kiküldött email, de mivel ezt nem tudjuk befolyásolni, így mindenkinek magának kell ellenőrizni az email-fiókját.)
  • Tovább bonyolítja a helyzetet, ha az email mellett a telefonszám sem valós, így végképp nem tudunk kapcsolatba lépni a vásárlóval probléma esetén. Különösen bosszantó, ha esetleg már átutalta az összeget, de valamilyen egyedi probléma folytán a tranzakciót pontosítani kell és sem mi nem tudjuk elérni a vásárlót, sem ő nem jelentkezik email-címeink egyikén sem…
  • Jellemző eset, hogy vásárlóink úgy gondolják, hogy webshopunk antikváriumként üzemel, kínálatunk valós, kézzel fogható könyvekből áll és kiszállítást kérnek. Fontos tehát leszögeznünk, hogy kínálatunk kivétel nélkül elektronikus könyvekből áll, azaz PDF formátumú szkennelt másolatokról van szó. Teljes mértékben megegyeznek az eredetiekkel, de csak másolatok, melyeket laptopon, számítógépen, tableten, telefonon, vagy akár okostévén tudnak olvasni. Ha esetleg kinyomtatják, akkor tudnak egy kézzel fogható kópiát létrehozni belőlük.
  • Szintén a fentiekhez kapcsolódik, hogy futárszolgálattal kérik kézbesíteni a rendelt műveket. Mivel kínálatunk teljes mértékben digitális, így annak egyetlen kézbesítési módja a letöltés. Nincs szükség postára, futárszolgálatra, vagy valamilyen harmadik fél által történő kiszállításra.
  • Előfordult már a fentiek kombinációja is, hogy a vásárló tucatnyi művet megrendelt, melyet kiszállítással kért kézbesíteni, de mind a megadott email cím, mind pedig a telefonszám valótlannak bizonyult, így az ügyfelet nem tudjuk tájékoztatni a fennálló problémáról. Ő pedig csak várja és várja a megrendelt kiadványokat… Sajnos a fent említett hibás vagy hiányos adatközlésből fakadó kellemetlenségekért nem tudunk felelősséget vállalni, így mindkét fél rosszul jár. 🙁

Kérjük tehát tisztelt olvasóinkat és vásárlóinkat, hogy a fenti hibák kiküszöbölése érdekében minden esetben valós adatokat adjanak meg, várják meg a visszaigazoló emailt és utóbbinak hiányában vegyék fel velünk a kapcsolatot a hello kukac ekonyv pont org címen. Felhőtlen vásárlást és zavartalan olvasást kíván: az ekonyv.org csapata.


2019.12.27. Dr. Szivos Donát O. S. B.: Világáramlatok sodrában Újév előtt még legalább egy műnek helyet szerettünk volna szorítani, melyek közül mindenképpen prioritást élvezett szemünkben Szivós Donát: Világáramlatok sodrában című könyve. Olyan ez a mű, mint a viharos tengeren hánykolódó hajónak a part menti világítótorony. Tájékozódási és igazodási pont a hullámok ostroma között. Év végén szeretnénk ezt a jelképes tájékozódási és igazodási pontot  átadni főleg a fiataloknak -, de az idősebb korosztálynak is épülésére – a jelenleg talán hatványozottabban is dúló világnézeti viharok túlélésére.


2019.12.24. Áldott karácsonyt!Minden kedves vásárlónknak kívánunk áldott, békés, kegyelemteljes karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt!  


2019.12.18. Méhely Lajos: A magyar faj önvédelmi harcaMéhely Lajostól sajnos eddig igencsak csekély mennyiségű írás lett publikálva, holott életútja és életműve ennek az ellenkezőjét indokolná. Zajlanak az előkészületek egy cikkcsokor összeállítására az írásaiból – szigorúan a teljesség igénye nélkül, de addig egy nagyobb lélegzetvételű írását kínáljuk bemelegítésnek. Ez egy 1933-ban megjelent, és A magyar faj önvédelmi harca címet viselő munka, melynek most digitális változatát adjuk közre.