Hogyan vásároljak?

1. lépés

Kattints a fejlécben a Webshop menüpontra. Válogass kedvedre való elektronikus könyveket és helyezd őket a kosaradba!

2. lépés

Klikk a Kosár megtekintése gombra, ellenőrizd le, hogy nem maradt-e ki valami. Ha van már kuponkódod, itt adhatod meg!

3. lépés

Ha ezekkel megvagy, bökj a Tovább a pénztárhoz gombra, add meg adataidat hiánytalanul. Olvasd el a Felhasználási és rendelési feltételeket, majd kattints a Megrendelés elküldése gombra. Ezután kövesd a leírtakat és várd, hogy megérkezzenek kedvenc olvasmányaid! Ennyi ;)

Old books

A régi könyvek rajongója vagy? Jó helyen jársz!

Könyveink 90%-a garantáltan idősebb, mint Te! :)
Mi nagyon szeretjük az 1945 előtti kiadványokat. Szeretjük megfogni az ódon köteteket, megszagolni és magunkba szívni a jellegzetes papírillatot, fellapozni a történelmi korokban nyomtatott remekművek megsárgult lapjait...

De önzőség lenne részünkről, ha ezt csak magunknak halmoznánk fel a polcainkon és halálunk után idegenek csapnának le rá, hogy ők is csupán szerzési szenvedélyüket éljék ki rajtuk...

Mi úgy gondoljuk, hogy kötelességünk megosztani egy-egy jól megírt könyv olvasásának élményét mindenkivel, aki szeret olvasni! Éppen ezért digitalizáljuk és tesszük közkinccsé őket!

Nekünk is számít a megfizethetőség!

Ki ne szeretne olcsón jót vásárolni?

Meggyőződésünk, az árszabás az egyik leglényegesebb dolog a visszatérő vásárlói kör kialakításában! Célunk, hogy a kevésbé tehetősek is ugyanúgy élvezhessék az olvasás nyújtotta kikapcsolódás, önképzés, információszerzés örömeit, mint bárki más. Ezért szabtuk árainkat nagyon alacsonyra. Tényleg nagyon A-LA-CSONY-RA!

Nézd csak meg! :)

abra3

Olvass ingyen!

Kedvcsinálónak nézzen rá a Cikkek menüpontban található rengeteg írásra! Nagyon sok - és egyre több - jobbnál-jobb cikkel és gondolattal találkozhatunk itt, melyek érdemesek lehetnek a figyelmedre. Számos olyan szerzőnek vannak itt cikkei, kinek a Webáruházban megvásárolható a nagyobb terjedelmű könyvei, így akár a tematika vagy a stílus alapján is meg tudod ítélni, hogy érdekelhet-e szerző könyve.

(Visited 802 times, 1 visits today)