Wichtl Frigyes: Szabadkőműves gyilkosságok

300 Ft

Szerző: Wichtl Frigyes
Cím: Szabadkőműves gyilkosságok
Kiadás éve: 1936.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 25
Fájlok:

  • PDF – szöveges, OCR-es karakterfelismeréssel
  • Epub

Tartalom:

 

Leírás

„A zsidóság világuralmi törekvéseinek alapelveit már az u. n. próféták rakták le. Esdrás (Ezra) Krisztus előtt 450-ben a fajvédelemben keresi a világuralom megszerzésének alapját. Megeskette Izrael népét, hogy nem házasodik össze idegenekkel és elkülöníti magát az idegenektől. Esaiás szerint a zsidóság világuralomra jut, minden nép és ország neki szolgáland, faji Istenének, Jahvenek intenciói szerint. A zsidó szopja a népek tejét, a királyok emlőjét és a földet mindörökké bírni fogja.

A zsidóság kis számánál fogva egyedül nem lett volna képes világuralmát megalapítani, ez okból különféle szervezeteket hozott létre, amelyekben a gojokat a zsidó célok előmozdítására járomba fogta.

Ezek közé a szervezetek közé tartozik a szabadkőművesség is. A szabadkőműves nem más, mint lelkileg körülmetélt zsidó. (Mesterséges zsidó, amint azt Luderndorff tábornok mondja.)

A zsidó világuralom becsületes eszközökkel nem lett volna elérhető, ez okból a faj zsidó szabadkőművesség kétféle módszert alkalmaz: a) erkölcsi törvénybe; b) büntetőtörvénybe ütközőket.

Ad a). Az erkölcsi törvénybe ütköző módszerek közül kiemeljük a következőket:

elkövetni a rosszat és elrejteni a kezet (a tettest vagy felbujtót),

nemes érzések felkeltésével és felhasználásával nemtelen (világuralmi) célokért küzdeni,

kizsákmányolni (bankzsidó),

szétbontani (forradalmi zsidó),

mást tenni és mást mondani,

elnyomni a jót és elősegíteni az aljast,

a profánokat (a nemzsidókat és nem szabadkőműveseket) félrevezetni,

kétféle mértéket alkalmazni, másképp cselekedni a zsidóval és a szabadkőművessel szemben, mint a profánokkal szemben,

befurakodni minden zsidó- és szabadkőműves ellenes szervezetbe és azt titokban, de alaposan tönkretenni,

a dolgok folyását teljesen önkényes irányban vezetni.

Ad b). Az a) alatti módszerek nem merítik ki a zsidó szabadkőműves világuraImi törekvések módszereit. Sokkal fontosabbak a büntetőtörvénybe ütköző módszerek.

Első helyen állanak ezek között a szabadkőműves zsidó gyilkosságok. Ennek magva a zsidó „Din Toire” szervezetben keresendő.

A „Din Toire” a zsidóság és a szabadkőművesség gyilkossági szervezete. Bosszúszervezet. Maffia. Kamorra. Ez a zsidó szabadkőműves alvilági titkos szervezet halálos ítéleteket hoz. Minden politikai gyilkosságot ez a szervezet követ el. Ehhez a szervezethez tartozik Schwartzbart, aki Petljura tábornokot meggyilkolta az állítólagos ukrajnai pogromért. Ehhez a szervezethez tartozik Frankfurter Dávid is (apja a horvátországi Vinkovcén rabbi), aki Gustloff Vilmost a svájci németek nemzeti szocialista vezetőjét Davosban orvul legyilkolta.

E szabadkőműves zsidó gyilkos szervezet részére a Szovjet Biro-Bidjanban (Amur vidék) külön zsidó államot alkotott.”

(Visited 521 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wichtl Frigyes: Szabadkőműves gyilkosságok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .