Egy ébredő magyar: Miért kell a zsidók hatalmát letörni?

300 Ft

Szerző: Egy ébredő magyar
Cím: Miért kell a zsidók hatalmát letörni?
Megjelent: 1920.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 27
Fájlok:

  • PDF – szöveges, OCR-es karakterfelismeréssel
  • ePub

Tartalom:

 I. Szemle a zsidó és a keresztény tábor fölött.
II. Hogy lesz a rongybatyuból zsidó mamutvagyon — produktív munka nélkül?
III. A közélet zsidó uzsorásai.
IV. A zsidó erkölcstan.
V. „Gój” vet, zsidó arat.
VI. Hogyan lehet tőke nélkül üzletet alapítani?
VII. A bírósági végrehajtók eldorádója.
VIII. A szövetkezeti eszme hiénái.
IX. A szolid zsidó tőke.
X. A magyar hazát „szerető” zsidóság.
XI. A zsidó sajtó.
XII. A zsidó sajtó-szabadság.
XIII. A zsidó intellektüel.
     a) A jogrend hiénái.
     b) Az egészság hiénái.
     c) A kultúra hiénái.
     d) A zsidó Pokróc Ádám.
     e) A zsidó rendőr.
XIV. A szifiliszes zsidó múzsák.
XV. A mi hárompontos hitsorsosaink.
XVI. A zsidó jótékonyság.
XVII. A kincstárcsaló zsidók.
XVIII. A „hazafias” zsidó.
XIX. Hogyan uszítják a zsidók a keresztényeket egymásra?
Mit akarnak a keresztények?

Leírás

„A zsidóságot kritizálni nem szabad! Aki zsidót kritizál, vagy pláne bűneit feltárja, az: zsidó osztályt gyűlölő antiszemita, akit a Népszava, a Világ, a Pesti Napló, a Fidibusz, az Egyenlőség, s a többi különféle nevet viselő, néha nem zsidó köntösben tetszelgő zsidó lapokban a rágalmak hasábjain elégettek. A zsidók tudniillik az osztálygyűlölet ellenségei. Ezért szidták, csúfolták és gyűlölték nyíltan és bántatlanul a bolsevizmus letöréséig offenzív módon a „gójokat”. Jaj volt annak, aki a „gójok” védelmére kelt, azt Kun Béla, Pogány József, Szamuelly Tibor, Kunfi Zisgmond, Weltner Jakab és a többi világot megváltó zsidó szapora, de mindenkor hazafias és becsületes fajtája a nyilvánosság előtt agyonkövezte.

Azaz legyünk igazságosak! Voltak keresztényeink, akiket a zsidók szerettek és védelmükbe vettek. Ezek az úgynevezett „díszgójok”, kirakatkeresztények voltak, akik belsőleg azonban épp oly kevéssé filoszemiták, mint a többi gójok. A díszkeresztény pénzért, vagy egyéb előnyért a zsidó ügy kirakatában díszeleg, ahogy a Dob utcai frissen mázolt néger a vásáros bódé kikiáltója mellett.

A zsidóság a „díszgójokkal” úgy takaródzik, mint a struccvadász, aki a struccköntöst azért húzza magára, hogy az üldözött struccok benne a vadászt föl ne ismerjék. Tessék akármilyen zsidó politikai vagy társadalmi egyesülést megvizsgálni. Mindegyiknek van egy-két „díszgója”. Kapósak a gentry-származékok, a nem gentryk, ha nevükben egy-két ipszilon díszeleg. Néha még a „díszgój” is meg van hamisítva, mert a Kossuth-szakáll és az ipszilon viselője tősgyökeres zsidó.

A hamisítatlan „díszgójok” voltak azok a farkasok, akik báránybőrbe bujtatva a zsidóhad élén a hazafias és erkölcsös nemzeti várba törtek, hogy a progresszivitás zászlója alatt a történelmi Magyarországot szétrombolják, s romjain az egyedül üdvözítő rablógyilkos bolsevizmusnak trónt emeljenek.”

(Visited 283 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy ébredő magyar: Miért kell a zsidók hatalmát letörni?” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .