Dr. Goebbels: Kommunizmus álarc nélkül

200 Ft

Szerző: Dr. Goebbels
Cím: Kommunizmus álarc nélkül
Alcím:
Az 1935.-iki birodalmi pártnapon, Nürnbergben 
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve: 1935.
Oldalszám: 15
Fájlok:

  • PDF – szöveges, OCR-es karakterfelismeréssel
  • Epub

Tartalom:

Leírás

„Míg az egyéb országokban állítólag kapitalisztikus és fasiszta diktatúrák uralkodnak, addig Oroszországban szabadság, és demo­kratikus nyugalom van. A valóságban azonban az egész ország a zsidó-marxista erőszak uralma alatt nyög, mely minden eszközt felhasznál arra, hogy hatalmon maradhasson. Nemzetiségek állító­lagos szabadsága és önrendelkezési joga ténylegesen nem egyéb, mint rabszolgává tétele és kiirtása a nemzetiségeknek. Az igazi értelme a koloniális és félkolonális népek felszabadításának a nem­zetközi proletáriátus segítségével nem egyéb, mint véres és kérlel­hetetlen szovjetimperializmus.

Magában Németországban is mielőtt álvettük volna a hatalmat, a kommunista párt idő és alkalom szerint könnyelműen váltogatta jelszavait. Először Németország „a versailles-i hatalmak félkoloniális áldozata” volt, „melyet a Népszövetség két vállra szorítva tart”. Amikor a nemzeti szocializmus kezdett a nyilvánosságban tért hódí­tani, a kommunista párt a „szociális és nemzeti felszabadulás” programorját állította fel. Majd egy Berlin-Moszkva proletárszö­vetséget hangoztattak Versailles és a Népszövetség ellen. Ma Páris és Prágával katonai egyezményt kötnek és gondolkozás nélkül be­lépnek abba a Népszövetségbe, melyet röviddel ezelőtt „rablóban­dának” neveztek.”

(Visited 562 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Goebbels: Kommunizmus álarc nélkül” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .