Luzsénszky Alfonz gyógyászati útmutatója

500 Ft

Szerző: Luzsénszky Alfonz
Cím: gyógyászati útmutatója
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: n. a.
Oldalszám: 84
Fájlok:

  • PDF – képes, OCR-es karakterfelismeréssel

Tartalom:

 

Leírás

„Szíves figyelembe!

Ez a könyv (noha új címmel) harmincharmadik ezer példányban kerül a magyar közönség kezébe. Az a célunk ezzel a könyvvel, hogy mindenki megtanulja a gyógyítás tudományát. Kneipp, Bilz, Platen, Schroth, Rikli, Priessnitz példái bizonyítják, hogy nemorvosok is millió betegeket tudtak meggyógyítani. Mi is egy ilyen közhasznú intézményt tartunk fenn már 1912 óta. Mindenkinek, aki hozzánk fordul, díjtalanul adunk tanácsot, akár élőszóval, akár írásban, bármiféle betegség gyógyításáról, sőt a gyógyszereket is elkészíttetjük a patikában a betegeknek. Ezért az eljárásért sem pénzt, sem jutalmat nem fogadunk el, tehát a beteg megtakarítja a tetemes gyógyítási költségeket.
1918-ban adták ki báró Luzsénszkyék azt a recepturát, amely külföldi tudósok szakkönyvei alapján valamennyi hatásos szert egyesítve alkalmaz, a vért és a test nedveit gyógyítja és méregtartalmú szert nem tartalmaz. Ez a gyógymód valamennyi gyógymód előnyeit egyesíti s ezért mindennemű régi bajnál sok ezer esetben teljes sikerrel használtatott.”

(Visited 240 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luzsénszky Alfonz gyógyászati útmutatója” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .