tordai és literáti dr. Vágó Pál: Himler Márton és a szekerébe fogott ájtatos gójok

300 Ft

Szerző: tordai és literáti dr. Vágó Pál
Cím: Himler Márton és a szekerébe fogott ájtatos gójok
Kiadás éve: 1959.
Kiadás helye: n.a.
Oldalszám: 23
Fájlok:

  • PDF – szöveges, OCR-es karakterfelismeréssel
  • ePub

Tartalom:

 

Leírás

HIMLER MÁRTON

C.I.C. fejvadász ó-szövetségi vérszomját nem elégítette ki az, hogy Jackson U.S.A. államügyésztől fondorlatos úton kieszközölt felhatalmazásának keretét túllépve a Németország amerikai megszállás alatti területén menedéket kereső magyarok színe-javát juttatta Sztálin budapesti hóhérainak kezére. Ráadásul megkísérelte, hogy hazug, gyalázkodó könyvével: „Így néztek ki a magyar nemzet sírásói” letépje azt a babérral ékesített töviskoszorút is vértanúink homlokáról, amelyet a nemzet kegyelete font ezek emléke köré. Ezzel azonban Himler, a nemzet valódi sírásója ezúttal melléfogott. Mert ha ő, akinek több köze sincs a magyarsághoz, mint akár Trotczkij elvtársnak, illetékesnek érzi magát, hogy bemutassa a MI nemzeti hőseinket, akkor sokkal több okkal követelhetik magyar oldalról, hogy

lássuk hát az „ő” hőseiket is,

nekünk semmiféle hazugságra szükségünk nincsen. Egyszerűen be kell mutatnunk őket úgy, ahogy önmagukat festették le a legilletékesebb ó-szövetségi zsidó történelemben.

Az e címen néhány folyóiratban megjelent írásomra csodálatosképpen nem az érdekelt oldalról, hanem katholikus berkekből lőttek vissza rám, ugyancsak rágalmakkal, egy Nagy Béla neve alatt megjelent röpiratban, egy hat év előtti pletyka felelevenítésével, amelyet annak idején az ennek elbírálására illetékes választott bíróság rágalmazóim elmarasztalásával megcáfolt. Minthogy a röpirat szerzője azt a néhány jámbor gójt, akik képmutató állításait elhitték, akaratlanul is Himler szekere elé fogta, indíttatva érzem magam, hogy e nem általam provokált botrány hátterét a félrevezettek tájékoztatására a következőkben a teljes nyilvánosság előtt tárjam fel.

Kitartás!

Éljen Szálasi és vértanúink emléke
minden igaz magyarban örökké!

tordai és literáti dr. Vágó Pál

1959 február.”

(Visited 406 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„tordai és literáti dr. Vágó Pál: Himler Márton és a szekerébe fogott ájtatos gójok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…