Alfréd Rosenberg: Zsidókérdés – világprobléma

300 Ft

Szerző: Alfréd Rosenberg
Cím: Zsidókérdés – világprobléma
Előszavát írta: Fiala Ferenc
Kiadás éve: 1942.
Kiadás helye: Budapest
Kiadó: Centrum
Oldalszám: 24
PDF ISBN: 978-615-6609-22-9
ePub ISBN: 978-615-6609-21-2

Fájlok:

  • PDF – szöveges, OCR-es karakterfelismeréssel
  • ePub

Leírás

Előszó

Az európai zsidókérdés megoldásának végső módozatai még olyanok előtt is ismeretlenek, akik egyébként a napi politika síkján szívesen foglalkoznak a zsidókérdéssel, sőt gyak­ran a zsidókérdés szakértőinek tüntetik fel magukat. Ma már mindannyian tudjuk, hogy a zsidókérdést nemcsak Németor­szágban, Olaszországban, vagy Magyarországon, de egész Eu­rópában véglegesen meg kell oldani. A végső megoldás módját azonban kevesen ismerik és gyakran azt gondolják, hogy egy­-két erősebb-gyengébb rendelettel, törvénnyel már ki is merült a kérdésnek és a kísérő problémáknak az a tömege, ami már majd kétezer esztendő óta izgatja Európa népeit.

Legyünk tisztában ennek a kérdésnek roppant jelentőségével és végre valahára ismerjük el, hogy a zsidóság minden más fajtáját felülmúló szívósságát és csökönyös hatalomvá­gyát csak az összes európai nemzetek közős összefogása és őszinte elhatározása törheti meg.

Rosenberg Alfréd a zsidóság terveinek, céljainak és mun­kájának legalaposabb ismerője, mint a Frankfurtban székelő Zsidókérdést Kutató Intézet vezetője sok nagy munkája mel­lett ebben a kis füzetben rámutat a palesztinai zsidó államala­pítási terv igazi hátterére és megcáfolhatatlan érvekkel bizo­nyítja a világ zsidókérdésének minden nemzetre és fajtára ha­lálos tevékenységét.

Rosenberg Alfréd, mint a Német Nemzetiszocialista Mun­káspárt egyik vezetője ebben az írásában nemcsak a maga, hanem a hivatalos német felfogást is ismerteti olvasóival. És ez a tény adja meg ennek a kis füzetnek igazi jelentőségét…

1942. október hó.

Fiala Ferenc

(Visited 588 times, 1 visits today)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alfréd Rosenberg: Zsidókérdés – világprobléma” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…